HOE KAN IK KLANT WORDEN VAN


PARKMOBILE?Aanmelden via de website
Klik hier om u direct in te schrijven bij Parkmobile.
 
Stappen tot lidmaatschap bij Parkmobile
1.       Er wordt u gevraagd of u op basis van Per parkeeractie of Abonnement wenst in te schrijven. Wanneer u acht keer of meer per maand parkeert dan raden wij u aan om te kiezen voor de optie Abonnement.
2.       U heeft de keuze om een Particulier of een Zakelijk account aan te maken.
  • Particulier: Bij de keuze voor een particulier account kunt u direct overgaan tot het invullen van uw contactgegevens.
  • Zakelijk: Bij de keuze voor een zakelijk account dient u eerst de velden Bedrijfsnaam, het KvK-nummer en het BTW-nummer op te geven, waarna u direct de gegevens van de contactpersoon van het account dient op te geven.
3.       Na het invullen van de contactgegevens dient u een voertuig te registeren. Hierbij dient u een (buitenlands) kenteken, het mobiele telefoonnummer en aan te geven of u een Parkmobile sticker wilt aanvragen. Door op Ik wil nog een voertuig toevoegen te klikken, kunt u een tweede voertuig, etc.

4.       Voor het maandelijks factureren van parkeerkosten, dient u een betaalmethode te kiezen. U kunt kiezen voor Automatische incasso of Creditcard en dient vervolgens de juiste gegevens op te geven. Tip: Controleer na het invoeren van uw bankrekeningnummer of het IBAN-nummer correct is.
5.       Tot slot dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en op Registratie afronden te klikken. U krijgt direct een bevestiging te zien in uw scherm, met extra informatie over uw registratie, en u ontvangt per e-mail de registratiebevestiging.
 
Aanmelden via de Parkmobile App
U kunt ook lid worden via de Parkmobile App. Deze is Parkmobile App is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone en de BlackBerry 10. Download de Parkmobile App en klik op Nog geen Parkmobile klant? om uzelf te registreren.


ZOEK
FEEDBACK
Is uw vraag beantwoord?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.