MOBIEL PARKERENVEERE.
Parkeer via uw mobiele telefoon in Veere met Parkmobile via
belparkeren, smsparkeren, internet parkeren of via de Parkeer
App voor iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry.Parkeerinformatie Veere


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
De gemeente Veere hanteert voor haar parkeergebieden een zomer- en winterregeling. Dit houdt in dat er van 1 november t/m 31 maart geen betaald parkeren van kracht is in al haar parkeergebieden met uitzondering van parkeerzone 4310.

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Mobiel parkeren in Veere


Lekker een dagje naar het strand of een afspraak in Veere? Voorkom ongemak bij de parkeermeter en parkeer slim via uw mobiele telefoon. Dit kan eenvoudig via belparkeren, smsparkeren of via de Parkmobile Parkeer App. U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry10.

Naast Veere kunt u ook slim en eenvoudig parkeren met Parkmobile in Breezand, De Banjaard, Dishoek, Domburg, Groot Valkenisse, Oostkapelle en Vrouwenpolder. Ook in de steden Goes en Middelburg kunt u mobiel parkeren met Parkmobile. Ook slim parkeren in Zeeland? Word nu gratis klant!

Helpdesk