MOBIEL PARKERENZAANSTAD.
Parkeer via uw mobiele telefoon in Zaanstad met Parkmobile
via belparkeren, smsparkeren, internet parkeren of via de
Parkmobile Parkeer App voor iPhone, Android, Windows
Phone of BlackBerry.Parkeerinformatie Zaanstad


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
De plaatsen Krommenie, Koog aan de Zaan en Wormerveer zijn omgezet naar blauwe zones. Hier geldt geen betaald parkeren meer.

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Mobiel parkeren in Zaanstad


Een afspraak of een dagje shoppen in Zaandam? Voorkom ongemak bij de parkeermeter en parkeer slim via uw mobiele telefoon. Start en stop een parkeeractie eenvoudig via belparkeren, smsparkeren of de gratis Parkmobile Parkeer App. U kunt de App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry 10.

In Zaanstad kunt u mobiel parkeren met Parkmobile op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt in Zaandam. Parkeercontroleurs zien aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Aan het eind van de maand rekent u de parkeerkosten af met Parkmobile via automatische incasso of credit card. Omdat u niet meer teveel geld in de parkeerautomaat gooit, bespaart u al snel vele euro's! Klik hier voor nog meer voordelen van mobiel parkeren met Parkmobile.

Ook slim parkeren? Word nu gratis klant!

Helpdesk